BraBostad_logo_RGB

Pressrelease- Nytt förvärv

PRESSRELEASE

Bra Bostad har förvärvat ytterligare en fastighet i Knäred, Laholm. Fastigheten Knäred 1:70 med adress Skansvägen 8-14. Fastigheten förvärvas genom bolagsaffär där Bra Bostad i Knäred AB förvärvar samtliga aktier i NEHT’s Fastigheter AB av en privat fastighetsägare.

Tillträde skedde 2023-08-31

Fastigheten Knäred 1:70 består av sju parhus byggda 1990 med totalt 14 likvärdiga lägenheter.

Bra Bostad är ett privatägt fastighetsbolag med på fokus på bostäder och är idag den största privata fastighetsägaren i Hylte Kommun med över 300 lägenheter i Hyltebruk och Långaryd. Bolaget förvaltar sedan tidigare två fastigheter i Knäred och har nu sammanlagt 57 lägenheter på orten.

Bra Bostad sköter förvaltning i egen regi med huvudkontor i Halmstad på Ryttarevägen 18. 

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter