BraBostad_logo_RGB

Bra Bostad tar in nytt kapital

Bra Bostad är ett privatägt fastighetsbolag med på fokus på bostäder.
Idag är bolaget den största privata fastighetsägaren i Hylte Kommun med över 330 lägenheter och lokaler i Hyltebruk och Långaryd.
Bolaget har nu en ambition att växa genom förvärv i andra orter och har därför för första gången tagit in externt kapital.
Emissionen om 40 miljoner kronor blev övertecknad av ett tio tal investerare, alla med anknytning till till Halland, Norra Skåne och Västra Småland.

- Vi är otroligt nöjda med den ägargrupp vi har fått ihop där vi nu har fått in massa av erfarenhet och kunskap men även stora kontaktytor med nätverk i regionen vi vill växa i, säger Mats Peter Sernrot, VD på Bra Bostad.

Bra Bostad har som mål att förvärva fastigheter för långsiktigt ägande i mindre kommuner och yttersamhällen inom en timmes körning från Halmstad.
Strategin är att förvärva tillräckligt stora bestånd för att få effektiv fastighetsskötsel i egen regi lokalt på den nya orten.
Bolaget är bland annat intresserade av att förvärva bostadsfastigheter i kommuner som Örkelljunga, Åstorp och Klippan i Skåne samt Markaryd, Älmhult och Värnamo i Småland.
I de halländska kommunerna ligger fokus på samhällen som Tvååker, Vessigebro, Getinge, Oskarström och orter i Laholm.

För ytterligare information, kontakta
Mats Peter Sernrot, mats.peter@brabostad.com, 0706-002750

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter