BraBostad_logo_RGB

Pressrelease- Nytt förvärv

PRESSRELEASE

Bra Bostad har slutit avtal att förvärva ytterligare en fastighet i Knäred, Laholm. Fastigheten Knäred 3:11, med adress Bjäredsvägen 15 förvärvas av en privat fastighetsägare. Fastigheten förvärvas genom bolagsaffär där Bra Bostad i Knäred AB förvärvar samtliga aktier i Knäred 311 AB.

Överlåtelse sker 2023-02-28

Fastigheten Knäred 3:11 är byggd 1987 och innehåller totalt 19st lägenheter av varierande storlek.

I sammanband med att Bra Bostad växer i Knäred har de även ingått ett samarbete med Knäreds IK där bolaget kommer sponsra både ungdomsfotbollen och pickelball sektionen. Detta är linje med den strategi som bolaget har med att stödja det lokala näringslivet och föreningslivet i de samhällen de är verksamma.

Bra Bostad är ett privatägt fastighetsbolag med på fokus på bostäder och är idag den största privata fastighetsägaren i Hylte Kommun med över 300 lägenheter i Hyltebruk och Långaryd. Bolaget förvaltar sedan tidigare en fastighet i Knäred som de förvärvade från Laholmshem under slutet av 2022. Bra Bostad sköter förvaltning i egen regi med huvudkontor i Halmstad på Ryttarevägen 18. Med anledning av förvärven har de även anställt en fastighetsskötare baserad i Knäred.

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter