BraBostad_logo_RGB

Årets Möjliggörare 2019

Vid Företagarna i Hyltes Award Party i maj fick vi ta emot ett pris som Årets Möjliggörare med motiveringen:
"Årets Möjliggörare Bra Bostad, priset delades ut i samarbete med Hylte kommun 
Årets möjliggörare har varit verksamma i vår byggd sedan 2004 men det är deras satsning i vår kommun 2017 som möjliggör priset de mottager idag. I sin kommunikation har de varit noga med att poängtera att investeringen inte enbart skulle löna sig för dem själva utan vår byggd i stort och inte minst för berörda individer i deras bestånd. Med ett tydligt fokus på att knyta till sig lokala hantverkare, konstnärer och andra partners har deras arbete genererat flera arbetstillfällen i vår kommun. Deras satsningar har även lett fram till att livskvalitén, boendestandarden och säkerheten för deras boende på flera sätt har ökat.
Som om inte nämnda anledningar vore nog så har deras arbete bidragit till att det visuella intrycket av en tidigare ganska nedgången del av vårt samhälle har fått nytt liv och på så vis höjt hela Hyltes attraktivitet. Vi är tacksamma för att ni valde att satsa i vår kommun, vi ser fram emot era kommande planer och ett fortsatt gott samarbete."


Vi tackar ödmjukast för priset och kommer att fortsätta utveckla vårt samarbete och våra fastigheter för att öka trivseln i våra bostads- och lokalområden.

https://www.foretagarna.se/nyheter/halland/2019/maj/awardparty-hylte/
 

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter