BraBostad_logo_RGB

Nu fräschar vi upp utemiljön kring Norra Industrigatan. Kom med synpunkter på hur vi tillsammans kan förbättra miljön.

Under 2018 kommer vi påbörja renovering och uppfräschning av fasaderna på Norra Industrigatan i Hylte. Projektet  beräknas ta 1-2 år. Åtgärderna kräver bygglov. Vi välkomnar dina synpunkter och förslag på hur vi gemensamt kan förbättra utemiljön. 

Vi kommer bla att putsa om fasaderna, renovera garagelängorna, byta balkongräcken, märka upp parkeringsplatserna ordentligt samt gallra ut buskar och träd så att Nissan blir en mer naturlig del av bostadsområdet. Cykelställ, belysning,  bänkar, grillplatser, lekplats är några av förbättringarna vi tittar på, men kom gärna med synpunkter och förslag. 

Maila oss gärna dina förslag på info@brabostad.com

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter